رونمایی از قفل ضد سرقت در بندر ماهشهر
عصر جنوب: قفل ضدسرقت تریلر که توسط یک مبتکر خوزستانی طراحی و ساخته شده و به تولید انبوه رسیده روز یکشنبه در آیینی در ماهشهر رونمایی شد.
مشاور این طرح صنعتی گفت: ایده اولیه ساخت قفل ضدسرقت تریلر توسط صادق بیرانوند مبتکر خوزستانی بوده و پس از مطالعات فراوان، سرمایه گذار برای تولید انبوه این کالای صنعتی وارد میدان شد.
سیدمجید نوری برای تولید انبوه خطوط تولید قفل ضدسرقت تریلر ۱۵میلیارد ریال و بدون استفاده از تسهیلات بانکی سرمایه گذاری شده است.
وی افزود: با ساخت و عرضه این قفل در صنعت حمل و نقل بار کشور، یکی از دغدغه های رانندگان و صاحبان خودروهای سنگین(تریلر) برطرف شد.
مشاور این طرح صنعتی در ادامه ضرورت ورود به بازارهای جهانی این کالا به ویژه کشورهای عراق و ترکیه را مورد تاکید قرار داد و افزود: ورود این کالا به صنعت حمل و نقل کشور می تواند باعث اشتغال یک هزار و ۵۰۰نفر را فراهم کند.
وی عنوان کرد: رانندگان و صاحبان تریلرهای سنگین در کشور هرساله به دلیل نداشتن قفل ضدسرقت تریلر، ۲۰۰تا ۲۵۰میلیارد ریال ضرر می کنند و برخی از آنان نیز ورشکسته می شوند که این خود صنعت حمل و نقل سنگین کشور را با چالش رو به رو می کند.
دکتر منصور قمر فرماندار شهرستان بندر ماهشهر نیز با تقدیر از سازندگان و سرمایه گذاران این طرح صنعتی گفت: رونمایی از قفل ضدسرقت در این شهرستان که یکی از کانون های مهم صنعت حمل و نقل کشور است سبب مباهات و افتخار است زیرا سازنده و طراح این محصول صنعتی یکی از مبتکران خوزستانی است.
وی آمادگی فرمانداری و دستگاه های اجرایی این شهرستان را برای کمک به عرضه مستقیم این کالا به رانندگان و صاحبان وسایل نقلیه باری سنگین اعلام کرد.
صادق بیرانوند طراح و مبتکر قفل ضدسرقت تریلر نیز گفت:این کالا از نظر ایمنی با نمونه های خارجی رقابت می کند و از کیفیت بالا و قدرت ضدتخریبی بالایی برخوردار است.
وی عنوان کرد: طراحی و ساخت قفل ضدسرقت تریلر از جمله طرح های بنیاد نخبگان و برگزیده جشنواره منطقه ای نوآوری و شکوفایی اختراعات خلیج فارس سال ۱۳۹۲ است.
وی افزود: اجزای اصلی قفل شامل دو فک نیم دایره، پین های اتصال، سیلندر دو شیار مخصوص(مغزی)، زبانه و پین های نگهدارنده است.
وی گفت: کاربرد این قفل زمانی است که تریلر یا نفتکش از کشنده جهت عملیات تعمیر، سرویس و تغییر کاربری جدا شده و یا هر نوع عملی که فقط بر روی کشنده یا تریلرانجام گیرد می باشد.
بیرانوند تصریح کرد: قفل به تنها نقطه اتصال تریلر به کشنده که شاه پین (پین ریش) نامیده می شود زده شده و قفل شدن آن به شاه پین،موجب قطورتر شدن شاه پین تریلر شده، و به هیچ عنوان اجازه اتصال تریلر را به کشنده سارق نمی دهد.
مبتکر این طرح گفت: جلوگیری از سرقت تریلر، آرامش روحی و روانی راننده و صاحبان خودرو، ضریب امنیتی بالای آن، غیر قابل تخریب، جلوگیری از ضررمالی و معنوی، قیمت مناسب آن نسبت به ارزش تریلر، در دسترس بودن آن و خدمات پس از فروش از جمله این مزایای این قفل است.
وی افزود: ساخته شدن از فولاد سخت، دسترسی نداشتن به شبکه داخلی قفل، قیمت بسیار مناسب، تعمیر و نگهداری آسان و رقابتی و صادراتی بودن آن از دیگر مزیت های این قفل است.
بیرانوند با اشاره به اینکه آمریکا و تعدادی از کشورهای اروپایی نمونه هایی از این قفل را ساخته اند اظهار کرد: از تفاوت های چشمگیر این قفل نسبت به نمونه خارجی می توان به استحکام بیشتر، آلیاژبه کار رفته در ساخت قفل، ضدضربه بودن،نبود امکان تخریب و بازکردن، و بالاتر بودن ضریب امنیتی، ضدزنگ بودن در هر نوع شرایط آب و هوایی و قیمت بسیار کمتر آن اشاره کرد.
قیمت هر قفل ضدسرقت تریلر سه میلیون ریال است.
بنا به این گزارش با رونمایی از قفل ضدسرقت در ماهشهر ، این کالای بومی کشور وارد بازار شد.
بندر ماهشهر از کانون های مهم تردد تریلرهای باری در کشوراست.