راه اندازی راه آهن ماهشهر – مشهد تا پایان سال / آموزشکده عالی بهداشت در ماهشهر تاسیس می شود
عصر جنوب: نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به شرایط صنعتی و محیط آسیبزا در ماهشهر با پیگیریهای صورت گرفته، وزارت بهداشت مکلف شده در ماهشهر آموزشکده عالی بهداشت تأسیس کند.
نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: جاده ماهشهر – امیدیه توسط وزارت نفت ایجاد شده بود و به دلیل اینکه کیفیت مناسبی نداشت و حتی زیرسازی نشده بود؛ یک ماه طول نکشید که به دلیل افزایش تصادفات مسئولین مجبور شدند جاده را مسدود کنند.
وی افزود: در این مسئله متاسفانه پیمانکار جاده متخلف بود و زیرسازی مناسبی برای جاده انجام نداده بود و پس از این حوادث دلخراش متأسفانه شاهد هستیم به جای برخورد با این پیمانکار خاطی، مسئولان مربوطه مجددا پروژه تعمیر جاده را به همین پیمانکار خاطی واگذار کرده اند.
آقاجری ادامه داد: این جاده سالیان سال است که در حال احداث بوده ولی هنوز راهاندازی نشده است و در این مدت پیگیریهایی شده و امیدواریم بهزودی راهاندازی شود.
وی با گلایه از نامناسب بودن مسیرهای ارتباطی ماهشهر، هندیجان و امیدیه بیان کرد: راههای ارتباطی به هیچ وجه وضعیت مناسبی ندارند و میزان تصادفات در حال افزایش و جان مردم در خطر است و این وضعیت در برخی مسیرهای ارتباطی دیگر خوزستان نیز مشهود است.
نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی در باره راه آهن خوزستان اظهار کرد: ظرفیت راه آهن خوزستان باید افزایش پیدا کند، ظرفیت رسمی راه آهن بندر امام ۱۰ میلیون تن است که اکنون تنها ۵ میلیون تن مورد استفاده قرار می گیرد. اگر این مسیر راه آهن را دو خطه کنیم می توانیم این ظرفیت را تا ۱۲ میلیون تن نیز افزایش دهیم.
وی تصریح کرد: ماهشهر نخستین نقطه از ایران است که در آن راه آهن ایجاد شده ولی تا به امروز به دلیل نبود ایستگاه، مردم این مناطق نمی توانند به طور مستقیم از راه آهن استفاده کنند و مجبورند برای سفر با قطار به اهواز سفر کنند.
آقاجری با شاره به وضعیت راه آهن ماهشهر گفت: متأسفانه در این زمینه به لحاظ نظارتی کوتاهی انجام شده ولی با پیگیری های صورت گرفته و هماهنگی های انجام شده با دستگاه قضایی پیمانکار جدید برای احداث این ایستگاه تعیین شده و با حمایت صنایع پتروشیمی ساختمان ایستگاه درحال ساخت است.
وی افزود: با پیگیری های صورت گرفته امیدواریم تا آخر سال این ایستگاه ایجاد شود و نخستین سفر مردم ماهشهر به طور مستقیم به مشهدالرضا صورت گیرد.
نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی در زمینه انتقال آب کارون خاطرنشان کرد: هیچ کس با انتقال آب کارون برای تأمین آب مشکلی ندارد ولی ببینید جمعیت اصفهان مشخص بوده و سرانه مصرف هرفرد نیز مشخص است.
وی ادامه داد: به راحتی می توان این نیاز را مشخص کرد و نباید بیش از اندازه به طوری که منابع آبی خوزستان صدمه ببیند از این منابع آب برداشت شود.
نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم آمایش صنعتی طرح های صنعتی گفت: در کشور متأسفانه طرح ها آمایش صنعتی نمی شوند. مثلاً چرا باید طرح صنعتی که نیاز بسیار زیادی به آب دارد در دل کویر احداث شود که بعداً مجبور شویم با صرف هزینههای کلان آب به این طرحها منتقل کنیم.
آقاجری در زمینه اجرای طرح مقام معظم رهبری مبنی بر احیاء ۵۵۰ هزار هکتار از زمین های کشاورزی خوزستان تصریح کرد: مسئولان استانی در این زمینه خوب اقدام کردند.
وی با انتقاد از قرار نگرفتن منطقه جراحی در این طرح گفت: در حوزه انتخابی ماهشهر و هندیجان که بیشترین منابع آب کشاورزی وجود دارد متأسفانه شاهد هستیم منطقه ای مثل جراحی در این طرح دیده نشده است.
وی عنوان کرد: تابحال با وجود پیگیری ها صورت گرفته مسئولان سازمان جهادکشاورزی دلیل قانع کننده ای در این زمینه ارائه نداده اند و تنها مدعی هستند خاک منطقه مناسب کشاورزی نیست در حالی که در همه شهرهای اطراف جراحی که خاک یکسانی دارند این طرح در حال اجراست و امیدواریم این منطقه نیز در این طرح با برکت گنجانده شود.
نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی با گلایه از عدم ایجاد دانشکده پزشکی در ماهشهر تصریح کرد: چند سال پیش در ایام مجلس هشتم وزارت بهداشت و درمان خوزستان را به ۵ منطقه بهداشتی تقسیم کرد و منطقه ماهشهر و هندیجان زیر نظر دانشکده آبادان قرار دادند که با وجود اینکه منطقه ماهشهر و هندیجان منطقه ای صنعتی و با شرایط خاص هستند لازم است این تقسیم بندی ها مجدد بررسی شود.
وی خاطرنشان کرد: پیگیری های زیادی برای ایجاد دانشکده بهداشتی در ماهشهر در دولت قبل صورت گرفت ولی تاکنون این دانشکده راه اندازی نشده است. در دولت یازدهم بنا با هماهنگی های که با وزیر بهداشت انجام شده، مقرر شد آموزشکده عالی بهداشت در ماهشهر احداث شود.
آقاجری افزود: با وجود ابلاغ احداث آموزشکده از سوی وزارت بهداشت، مسئولان محلی تاکنون اقدام جدی در این زمینه نداشته اند.
وی ادامه داد: در زمینه آلودگیها، حوزه انتخابیه بنده هم مردم در هوای پر از آلایندهها تنفس میکنند و هم متأسفانه به دلیل رهاسازی آلایندهها و فاضلابهای صنعتی به دریا، مردم دیگر امکان صید و ماهیگیری ندارند و برخی ساکنان منطقه به ویژه هندیجان بالاحبار مجبور می شوند به سمت قاچاق سوخت کشیده شوند.
نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: طبق قانون باید شرکتهای صنعتی یک درصد از درآمد خود را به دلیل ایجاد آلایندگی به شهرهای منطقه پرداخت کنند که با وجود سودهای کلان چند میلیارد تومانی، این شرکت ها از پرداخت این مبالغ امتناع می کنند.
نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی گفت: روزگاری ماهیهای صید شده در منطقه کیفیت مناسبی به لحاظ سلامت داشت ولی اکنون به دلیل آلودگی آب حتی خود مردم منطقه از شکار ماهی پرهیز میکنند.
وی درباره وضعیت بیمارستان های ماهشهر عنوان کرد: در این شهر ۳ بیمارستان از سالیان پیش وجود داشته است. بیمارستان امام موسی کاظم(ع) ماهشهر که توسط تامین اجتماعی در حال ساخت است و پس از ۲۰ سال، سال گذشته افتتاح شد.
نماینده مردم ماهشهر، هندیجان و امیدیه در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این بیمارستان که در ابتدا مقرر بود ۲۰۰ تختی باشد اکنون با کمتر از ۳۲ تخت در حال فعالیت است که با پیگیری ها صورت گرفته قرار است تا آخر سال به ۸۵ تخت افزایش یابد.
وی افزود: وزارت راه و شهرسازی بنا به توافقات صورت گرفته تصویب کرد که در ماهشهر بیمارستان تأسیس کند اما پس از ۳ سال، این پروژه به دلیل کمبود اعتبارات تنها ۳ درصد پیشرفت داشته است.
منبع: تسنیم