مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان: ۱۰ هزار و ۴۷۰ میلیارد تومان برای تکمیل طرح آبرسانی خوزستان نیاز است
عصر جنوب – asrejonoob.ir: مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان گفت: اعتبار ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تاکنون برای اجرای طرحهای آبرسانی خوزستان هزینه شده و حدود ۱۰ هزار و ۴۷۰ میلیارد تومان دیگر برای تکمیل پروژه نیاز داریم.
محمدرضا شمسایی امروز در گزارشی در حین بازدید رئیس جمهور از تصفیهخانه شماره ۲ اهواز اظهار داشت: بخشی از طرحهای آبرسانی خوزستان در حال انجام است و بخش دیگر قرار است انجام شود.
وی با بیان اینکه وزارت نیرو برای مشکلات آب و فاضلاب خوزستان برنامه دارد، افزود: سازمان آب و برق ۳ طرح عمده برای خوزستان در نظر دارد از جمله “طرح غدیر” که در این طرح آب از شمال خوزستان به مناطق مرکزی، غرب و جنوب استان را در برمیگیرد.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه در طرح دوم آب از سد کارون ۳ شهرهای شمال شرق استان را آبرسانی میکند، گفت: طرح سوم سازمان آب و برق مربوط به جنوب شرق خوزستان است که در این طرح از آب سد کوثر برای آبرسانی شهرهای جنوب شرق استان استفاده میشود.
وی با بیان اینکه طرحهای سازمان آب و برق خوزستان آبرسانی ۸ میلیون نفر را انجام میدهد، عنوان کرد: بیش از ۸۰ درصد شهرهای خوزستان در ۳ طرح آبرسانی خوزستان قرار میگیرند اما برخی شهرهای خوزستان به صورت مستقل آبرسانی میشوند.
شمسایی بیان کرد: دبی طرحهای سازمان آب و برق خوزستان ۴۰ میلیون و نیم متر مکعب در ثانیه و منبع تامین آب این طرحها سد دز، سد کارون۳، سد گتوند، سدهای مسجدسلیمان و دیگر سدها است.
وی خاطرنشان کرد: علت تامین آب از مخازن سدها این است که آب رودخانهها در سالیان گذشته به دلیل اینکه درصد زهآبها و بخشی از پسابها وارد آن میشود و همچنین تصفیهخانهها در شهرها احداث شده دیگر امکان استفاده از این آبها وجود ندارد.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان عنوان کرد: مجموع آب شرب و صنعتی که دیده شده ۷۸۵ میلیون متر مکعب در سال است و همچنین طول خطوط هزار و ۸۰۰ کیلومتر و قطر این خطوط بین ۲ هزار و ۲۴۰۰ میلیمتر است.
وی با بیان اینکه طرحهای سازمان آب و برق خوزستان جز پروژههای معدود در دنیا به حساب میآیند، تاکید کرد: تصفیهای که روزانه صورت میگیرد ۳ میلیون و ۳۰۶ هزار متر مکعب است.
شمسایی تصریح کرد: اعتبار ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تاکنون برای اجرای طرحهای آبرسانی خوزستان هزینه شده و حدود ۱۰ هزار و ۴۷۰ میلیارد تومان دیگر باقیمانده است که تقاضای ما این است که از طریق صندوق توسعه ملی یا فاینانس این طرحها را به نتیجه رساند.