استاندار: وضعیت مسجدسلیمان در شان مردم این شهر نیست/ باید موانعی که باعث عدم رغبت سرمایه گذاران در خوزستان شده است؛ برداشته شود
غلامرضا شریعتی عصر روز شنبه در بازدید از روند ساخت پتروشیمی مسجدسلیمان و همچنین کارخانه آلومینیم سازی این شهر در جلساتی به بررسی وضعیت و رسیدگی به مشکلات موجود پرداخت.
وی در این بازدید اظهار کرد: شهری که خدماتی بزرگ مانند تامین انرژی، نفت، آب و برق برای کشور داشته نباید در وضعیتی به این شکل داشته باشد.
استاندار خوزستان تصریح کرد: وضعیت کنونی مسجدسلیمان برای من به عنوان استاندار اصلا پذیرفتنی نیست و به هیچ وجه در شان مردم این شهرستان نیست. همه باید تلاش کنیم تا مشکلات عدیده ای که وجود دارد را با همدلی در منطقه حل کنیم.
شریعتی بیان کرد: وجود همدلی در منطقه حرکت رو به جلو است و باعث هم افزایی بیشتری برای حل مشکلات می شود.
وی عنوان کرد: با وجود نیروی ماهر و سرمایه گذاری که برای این استان هم دلسوز باشند، انشاالله این پروژه ها به خوبی انجام و به بهره برداری خواهند رسید.
استاندار خوزستان یادآور شد: دولت با توجه به دستور، تاکید و منویات مقام معظم رهبری در استفاده از ظرفیت سرمایه گذاری بخش خصوصی، از سرمایه گذاران این بخش به خوبی استقبال می کند.
شریعتی تاکید کرد: باید موانعی که باعث عدم رغبت سرمایه گذاران می شود را برداشته و زمینه حضور آنان را برای فعالیت بیشتر فراهم کنیم. در حقیقت لازم است تا فضای کسب و کار دراستان بهبود پیدا کند.
وی ادامه داد: طبق مصوبه دولت طرح هایی که بییش از ۶۰ درصد پیشرفت داشته و از تسهیلاتی برای اتمام بهره مند خواهند شد ولی متاسفانه این صنایع در خوزستان کم هستند.
استاندار خوزستان با تاکید بر دفاع از سرمایه گذاران به منظور فعالیت بیشتر در این استان اظهار کرد: سرمایه گذار اگر به خوزستان نیاید عیب از مجموعه موجود است. سرمایه گذاری که اشتغال ایجاد کند و چرخه ارزش افزوده را بهبود بخشد باید هم مورد حمایت واقع شود.
جذب سرمایه گذاران مبنای ارزیابی مدیران و فرمانداران
شریعتی تصریح کرد: قطعا یکی از مبناهایی که مدیران و فرمانداران را ارزیابی خواهم کرد وجودوجذب سرمایه گذاران و بخش خصوصی در منطقه آنان است.
وی بیان کرد: درخواست رئیس جمهور از من و دغدغه وی، رفع موانع سرمایه گذاری است، بنابراین باید به مسئله سرمایه گذاری بیش از پیش اهمیت داد و تاکید بسیاری در این زمینه دارم.
استاندار خوزستان گفت: در مسجد سلیمان نیز سرمایه گذاری در پتروشیمی و آلومینیم سازی انجام شده و در صورت راه اندازی ۱۰هزار شغل ایجاد خواهد شد.
شریعتی عنوان کرد: در راستای رفع مشکل راه آهن شهرستان مسجدسلیمان و ایجاد دسترسی ها برای آن نیز پیگیری های لازم انجام خواهد شد و در شورای برنامه ریزی مصوبات مورد نیاز را تصویب می کنیم.
علی داودی رئیس هیئت مدیره پتروشیمی نیز مسجدسلیمان را سومین هاب پتروشیمی کشور بعد از عسلویه و ماهشهر برشمرد.
وی وجود منابع نفت و گاز و همچنین دسترسی به آب های شیرین و سدهای بزرگ را از جمله مواهب خدادای شهرستان مسجدسلیمان دانست و ادامه داد: با ایجاد زیرساخت در چهار فاز پتروشیمی این شهرستان بیش از ۱۳ هزار تن اوره در روز تولید خواهد شد.
داودی گفت: مهمترین محصولات تولید پتروشیمی پس از راه اندازی فازهای مختلف آن تولید اوره، آمونیاک، اتانول، پالایش گاز، طرح الفین و تولید اسید استاتیک است.
طبق مصوبه دولت اتصال راه آهن مسجدسلیمان به شوشتر به طول ۴۱ کیلومتر باید انجام شود.
فرماندار و امام جمعه این شهر در این برنامه به بیان مشکلات شهرستان و به ویژه مسائل مربوط به طرح توسعه پتروشیمی و کارخانه آلومینیم پرداختند.