بدهی ۶۰ میلیاردی آموزش و پرورش خوزستان
عصر جنوب: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت: ادارههای آموزش و پرورش در سطح استان مبلغ ۶۰ میلیارد ریال به این شرکت بدهی دارند.
اسدالله اسدیان ظهر امروز در جلسه بررسی و ارائه راهکارهای رفع مشکلات شبکه برق در سالن اجتماعات فرمانداری ویژه آبادان اظهار کرد: ادارههای آموزش و پرورش در سطح استان مبلغ ۶۰ میلیارد ریال به این شرکت بدهی دارند و مکلف به وصول این مطالبات هستیم چراکه منبع دیگری برای تامین اعتبارات خود نداریم.این شرکت منابع مالی و استانی ندارد و منابع درآمدی ما از طریق فروش انرژی و انشعاب است که درآمد حاصل از فروش انرژی به طور مستقیم به خزانه واریز میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با بیان اینکه در بخش درآمد حاصل از محل فروش انشعابات نیز دولت سهم ۴۰ درصدی خود را به طور سریع برداشت میکند، یادآور شد: وقتی بودجه اختصاصی کفاف پرداخت حقوق کارکنان و پیمانکاران را نمیدهد، امکان اجرا و انجام پروژههای عظیم و گسترده از ما سلب میشود.
اسدیان با اشاره به اینکه در طول هشت سال جنگ تحمیلی آسیب جدی به تاسیسات برق خوزستان و به ویژه شهرهای آبادان و خرمشهر وارد آمد، تصریح کرد: بهبود و رفع کامل مشکلات برق در این شهرها مستلزم تامین و تخصیص اعتبارات کلان است که در این زمینه حمایت و همراهی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را طلب میکند. در زمان حاضر برای تامین برق به ازای هر مشترک باید ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان هزینه شود.
وی ابراز امیدواری کرد تا مصوبه حمایت از صنعت برق بهمنظور گرهگشایی از مشکلات حوزه برق هر چه سریعتر در صحن مجلس شورای اسلامی مطرح، بررسی و تایید شود.
اسدیان با اشاره به اعتبار ۱۹۰ میلیارد تومانی استان خوزستان در سال جاری از محل فروش انشعابات، یادآور شد: تاکنون موفق شدهایم حدود ۲۵ میلیارد تومان را از طریق فروش انشعابات جذب کنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با اشاره به اینکه فعالیتهای خوبی در بخش بهبود شبکه برقرسانی شهرهای آبادان و خرمشهر انجام شده است ادامه داد: هنوز هم در ارائه خدمات به این دو شهر کوتاهی نمیکنیم. در صورت تامین اعتبارات باز هم کمکهایی به آبادان و خرمشهر ارائه میشود و هدف ما کمک به رفع مشکلات مردم و تامین برق مورد نیاز آنها است.
وی با ابراز امیدواری در تعامل و همکاری با شهرداری آبادان در راستای بهبود وضعیت مبلمان شهری گفت: سعیمان بر این است تا به نوبه خود در صنعت برق برای مردم مشکل ایجاد نکنیم.
اسدیان از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی خواست تا موضوع بند (ز) تبصره ۱۳۳ را که بر اساس آن سرمایهگذار میتواند در زمینه اصلاح، ساماندهی و کاهش تلفات کار کند را بهمنظور اجرایی شدن مورد پیگیری قرار دهند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان با بیان اینکه بر این اساس اصل سرمایه و سود آن ظرف مدت دو سال به فرد سرمایهگذار بازگشت داده میشود، افزود: در این زمینه سه سرمایهگذار اعلام آمادگی کرده که در حال پیگیری آن از طریق وزارتخانه هستیم.
وی اظهار کرد: در صورت تحقق این امر مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان برای بهبود وضعیت شبکه و پایداری برق شهرهای آبادان، خرمشهر و اروندکنار اختصاص خواهیم داد. در زمان حاضر نیز ۱۴۰ میلیارد تومان پروژه را برنامهریزی کرده که اسناد آن به زودی به مناقصه گذاشته میشود.
به گفته اسدیان در صورت تحقق دو مورد یاد شده شاهد تحول خوبی در وضعیت برق شهرهای آبادان و خرمشهر خواهیم بود و دیگر از شبکه برق قدیمی چیزی باقی نمیماند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: طبق قانون به زمینهای کشاورزی تغییر کاربری شده به باغات و مناطقی که سند ساخت و ساز ندارند (سکونتگاههای غیررسمی در حاشیه شهرها) انشعاب برق داده نمیشود و رفع مشکل این دسته از افراد نیاز به پیگیری نمایندگان دارد.
وی با اشاره به اینکه برای اصلاح شبکههای برق برنامه داریم، خاطر نشان کرد: در زمان حاضر در شهر چوئبده دو پیمانکار مشغول کار هستند که امید میرود هرچه سریعتر بتوانیم آن را به اتمام برسانیم.
اسدیان با بیان اینکه در بحث توسعه شهرهایی همچون آبادان که در حال شکلگیری است باید موضوع تامین برق مورد توجه قرار گیرد عنوان کرد: در برخی از نقاط شهری آبادان نیازمند ایجاد ایستگاههای برق برای تامین پایداری برق هستیم که از جمله آن میتوان به خیابان امیری و رازی اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در پایان با اشاره به افرایش میزان ساخت و سازهای طبقاتی در آبادان تصریح کرد: باید در راستای تشویق انبوهسازان به نصب پنلهای خورشیدی برای تامین برق مورد نیاز ساختمانهایشان اقدام کنیم.