افزایش ساعات پخت نان در ماه مبارک رمضان

عصر جنوب/ asrejonoob.ir: رییس اتحادیه نانوایان اهواز گفت: به دلیل افزایش تقاضای خرید نان در ساعات مشخص در ماه مبارک رمضان، ساعت پخت نان در نوبت بعد از ظهر بیشتر می‌شود.

امیر دهقان در گفت و گو با خبرنگار (ایسنا)، اظهار کرد: هر سال میزان مصرف نان در ماه مبارک رمضان کمتر می‌شود اما حجم تقاضا در یک وعده متمرکز خواهد شد؛ به همین منظور میزان پخت در نوبت بعد از ظهر را  افزایش خواهیم داد.

وی با اشاره به آزاد پز شدن برخی واحدهای تولیدی نان لواش اظهار کرد: آزادپز شدن برخی از واحدهای نانوایی موجب ایجاد رقابت و افزایش کیفیت نان خواهد شد.

دهقان تصریح کرد: عده ای از نانوایان به دلیل تخلفات، به آزادپز تبدیل شدند و عده ای دیگر نیز خود متقاضی بوده‌اند و در حال حاضر علاوه بر واحدهای فانتزی پز، ۲۰ واحد پخت نان لواش نیز آزادپز شدند.

رییس اتحادیه نانوایان اهواز عنوان کرد: تعداد ۶۰۰ واحد تولیدکننده نان لواش در اهواز فعال هستند که در صورت تقاضا، این نانوایی‌ها نیز آزادپز خواهند شد.