کارها مانند واکسنی است که باید در زمان خودش زده شود
عصر جنوب/ asrejonoob.ir: نشست خبری استاندار خوزستان با موضوع گردشگری آبی صبح امروز (شنبه ۶ دی ۹۳) در محل استانداری برگزار شد.
عبدالحسین مقتدایی، استاندار خوزستان، در این نشست عنوان کرد: ما پیش از این نشست مشترکی با اصحاب رسانه در شهریور ماه داشتیم که درباره موضوعات مهم استان گفت و گو کردیم و پس از آن تصمیم گرفتیم که برای برخی موضوعات به صورت تخصصی وقت بگذاریم و آن ها را بررسی کنیم تا توسعه در همه زمینهها صورت بگیرد.
وی گفت: به عقیده من کارها اگر به موقع انجام نشوند نتیجه نخواهند داد و در واقع مثل واکسنی است که اگر در زمان خودش زده نشود بیماری میماند و درمان نمیشود. ما باید دست به دست هم دهیم و کارها را به سرانجام برسانیم. کارهایی که امروز تحت عنوان پروژههای گردشگری انجام میشود باید در زمان خودشان اجرایی شوند.
مقتدایی افزود: ما باید مردم را از لحاظ نگاه و اقتصاد با مسایل و گردشگری آبی و رودخانهای آشتی دهیم. بخش اعظم اقتصاد استان ما در درون رودخانهها، تالابها و سواحل است که به علت نگاه ما فقط به بحث بنادر و کشت و صنعت فراموش شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در دنیا آب را در مسیری هدایت میکنند که بتوان از ارزش افزوده آن استفاده کرد. ما باید کاری کنیم که نگاه مردم به مرکز رودخانه باشد نه پشت به رودخانه. ما همچنین قصد داریم نشست کاملتری را با اعضای شورای اداری، اصحاب رسانه، اِن جی اوهای تخصصی و مسوولان برگزار کنیم و در آن کارهای انجام شده را بررسی کنیم.
مقتدایی ادامه داد: در این جلسه پیرامون مساله گردشگری آبی، موافقتنامه و اقداماتی که انجام شده بررسی میشود.
در ادامه این نشست کلیپی از پروژهای طراحی شده در منطقههای دز، پروژه احداث دیوار ساحلی، پروژه مجتمع تفریحی اروند، پروژه مجتمع تفریحی بهمنشیر، پروژه مجتمع تفریحی کرخه و پروژه مجتمع تفریحی شادمانی پخش شد و استاندار درباره اجرای این پروژه ها توضیح داد: اجرای بعضی پروژها به طور طبیعی مباحث و مسایل جدیدی را درباره دستگاههای متولی و مردمی که در مسیر اجرایی پروژه هستند به وجود میآورد که مدیریت استان باید با تعامل آن ها را حل کند.
وی تاکید کرد: ما نگاهمان را با استاندارهای ملی مطرح میکنیم و پولی که در این زمینه هست باید همافزایی شود.
استاندار خوزستان همچنین با اشاره به وجود قهوهخانهها و بساطهای قلیان در سطح پارکها و معابر گردشگری عنوان کرد: قهوهخانهها چه با مجوز و چه بیمجوز باید هر چه زودتر از سطح شهر جمعآوری شوند. البته سعی کردهایم که در این زمینه مهربانانه برخورد کنیم و برای هر قلیانی که گرفته میشود پول آن را پرداخت میکنیم. ما همان گونه که به پیشواز اجلاس نماز رفته ایم به پیشواز مبارزه با مواد مخدر نیز میرویم.
همچنین وحید قاسمی، مشاور استاندار خوزستان در میراث فرهنگی و گردشگری، گفت: نگاه استراتژیک به استان خوزستان بسیار مهم است و آن چه که ما به عنوان خادمان خوزستان انجام میدهیم و شما در قالب پروژه مشاهده میکنید برای چرخش بزرگی است تا خوزستان را با تمام ویژگیهایش به جا آوریم و قابلیتهای آن شناخته شود.
وی گفت: ما باید در استان خوزستان و هر آن چه را که داریم بازآفرینی کنیم تا خوزستان بتواند ابتدا نسبت به خودش و سپس ایران و بعد دنیا نقشش را ایفا کند و نگاه ما در گردشگری مبتنی بر همین امر است.
قاسمی همچنین با اشاره به نقش اصحاب رسانه در این زمینه عنوان کرد: در زمینه گردشگری اصحاب رسانه بخشی از این جریان فکری هستند و میتوانند به معرفی ظرفیتهای خوزستان بپردازند. جامعه خوزستان حتما باید نسبت به داشتههای خودش اشراف داشته باشد.
مشاور استاندار خوزستان در میراث فرهنگی و گردشگری اظهار کرد: در پروژههایی که همچون پل گرگر شوشتر منطقه تاریخی هستند نگاه ما کاملا معطوف به تاریخ بوده است ولی در بقیه پروژهای شهری نگاه شهری داشتهایم. همچنین نگاه ما به تالابها، هورها و ساحلها یک نگاه محرک توسعه است.