رئیس جمهور در واکنش به گزارش استاندار خوزستان: قولهایی که به مردم خوزستان داده شده تقریباً اکثر آنها عملیاتی و اجرایی شده
عصر جنوب/ asrejonoob.ir: در جلسه هیات دولت که با ریاست رئیس جمهور برگزار شد، استاندار خوزستان گزارشی در خصوص «وضعیت استان و آخرین اقدامات انجام شده در زمینه طرحهای مصوب سفر رییس جمهور به آن استان» به هیأت وزیران ارایه داد.
رییس جمهوری همچنین با اشاره به گزارش استاندار خوزستان در جلسه هیات دولت،گفت: خوشبختانه گزارش بسیار خوبی از خوزستان داده شد که نشان می دهد همه قولهایی که به مردم خوزستان داده شده تقریباً اکثر آنها عملیاتی و اجرایی شده و دو سه مورد هم که باقی مانده در مسیری است که اجرایی و عملیاتی میشود.
دکتر روحانی تاکید کرد: مبنای دولت از این پس این خواهد بود تا به استانهایی که سفر انجام شده و برنامههایی در آنجا مطرح گردیده، به تدریج همه استاندارانها به جلسه دولت آمده و هم گزارش کار بدهند و هم مشکلاتشان را مطرح کنند، تا بررسی شود که چه مقدار از مسایلی که در سفر استانی قول داده شده، اجرایی و چه مقدار باقی مانده و چه کمکهایی باید بکنیم که آنها بطور کامل اجرایی و عملیاتی شود.
دکتر روحانی گفت: قرار گرفتن ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان تحت پوشش آبیاری مدرن، تصمیم بزرگی است و برای این کار اکنون ۳۰۰ هزار هکتار آماده شده است و تا پایان این دولت، بقیه موارد هم ادامه پیدا خواهد کرد.
رییس جمهوری اضافه کرد: اجرای این پروژه هم به اشتغال و کشاورزی کمک میکند و هم در افزایش محصولات کشاورزی موثر است .
دکتر روحانی خاطرنشان کرد: البته استان خوزستان یک مشکلاتی هم دارد که باید به آنها پرداخته شود مسأله فاضلاب و آب یکی از مشکلات استان است. مسأله نخیلات یکی از مسایلی است که امروز باید احیاء شود و انشاءالله این برنامه حضور استانداران در جلسه هیأت دولت، گزارش و کمک دولت برای حل معضلات استانها، ادامه خواهد داشت.
همچنین در این جلسه هیات دولت که به ریاست رییس جمهوری برگزار شد،تعدادی از پیشنهادهای دستگاههای اجرایی پس از بررسی و تبادل نظر، به تصویب رسید.
دولت همچنین مبلغ ۷۸ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز آمادگاه مبارزه با آفات عمومی در کشور در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار داد.
در ادامه این جلسه استاندار خوزستان گزارشی در خصوص «وضعیت استان و آخرین اقدامات انجام شده در زمینه طرحهای مصوب سفر رییس جمهور به آن استان» به هیأت وزیران ارایه داد. در این گزارش، ضمن اشاره به وظایف و تعهدات دستگاههای اجرایی در استان، چالشها و اقدامات انجام شده در دولت یازدهم و میزان پیشرفت این اقدامات در استان مورد بررسی قرار گرفت.
با توجه به لزوم به روزرسانی نصابهای معاملات دولتی شهرداریها براساس شرایط اقتصادی کشور و افزایش نرخ تورم به اینکه آخرین نصاب یاد شده برای تهران و مراکز استانها در سال ۱۳۸۹ به میزان حداقل ۷۰ میلیون ریال و آخرین نصاب برای سایر شهرها در سال ۱۳۹۰ به میزان حداقل ۵۰ میلیون ریال تعیین شده بود، حد نصابهای معاملات جزیی، متوسط و عمده مقرر در فصل اول آییننامه مالی دهیاریها، آییننامه مالی شهرداریها و آییننامه معاملات شهرداری تهران به ترتیب برابر۵۰ درصد، ۸۰ درصد و ۱۰۰ درصد نصاب معاملات دولت، تعیین میگردد.
همچنین با توجه به التزام دستگاههای اجرایی و مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی به اعمال سیاستهای مصرف بهینه منابع پایه و محیط زیست برای اجرای برنامه مدیریت سبز شامل مدیریت مصرف انرژی، آب، مواد اولیه و تجهیزات (شامل کاغذ)، کاهش مواد زائد جامد و بازیافت آنها (در ساختمانها و وسایط نقلیه) و استفاده از فناوریهای پاک و سازگار با محیط زیست، هیأت وزیران به کلیه دستگاههای اجرایی و موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی اجازه داد تا یک درصد از اعتبارات مندرج در قانون بودجه سال ۱۳۹۳ را به منظور استقرار سیستم مدیریت سبز هزینه نمایند.