توقف ضرردهی و سوددهی فولاد اکسین در سال ۹۶

عصرجنوب-asrejonoob.ir: مدیرعامل شرکت فولاد اکسین گفت: این شرکت در راستای حرکت عملی به سمت اقتصاد مقاومتی، برای نخستین بار در ایران با دستیابی به فناوری ورق ضدسایش و تولید آن گام بلندی در قطع وابستگی کشور به فراورده فولادی باارزش به خارج از کشور برداشته است.

به گزارش خوزنیوز؛ عبدالرضا محمودپور روز دوشنبه در نشست خبری با بیان اینکه اکنون ارزش و قیمت ورق های ضدسایش پنج برابر قیمت محصولات فولادی معمولی است اظهار داشت: برآوردهای ما نشان می دهد کشور سالانه به ۶۰هزار تن ورق های ضدسایش که در بخش های صنعتی و تجهیزات مکانیکی و راه سازی کاربرد فراوان دارد نیاز داشته و با تولید این میزان ورق در شرکت فولاد اکسین می توان از خروج سالانه ۱۳۰میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری کرد.

وی با تصریح بر این مطلب که هر کیلوگرم ورق ضدسایش ۸۰هزار ریال است؛ گفت: هم اکنون در حال بازاریابی در ایران و کشورهای دیگر هستیم و در این ارتباط سفارش هایی را نیز دریافت کرده ایم که در حال بررسی است.

توقف ضرردهی و سوددهی فولاد اکسین در سال۹۶ 

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین با بیان اینکه این شرکت در سال ۹۶ به سود دهی رسیده است و سال گذشته سه هزار و ۲۰۰میلیارد ریال بابت ۱۸۰هزار تن فراورده فولادی به بازار بدهکار بود افزود: زیان سال ۹۵ مربوط به پاس کردن تعهدات معوقه شرکت و اتخاذ تصمیمات و سیاست های مربوطه بوده که با تلاش های صورت گرفته هم اکنون تعهد به بازار از ۱۸۰هزار تن به ۱۱۰هزار تن کاهش یافته است و این شروع خوبی برای حرکت به سمت ثبات در شرکت بوده است.

محمودپور با اشاره به مطالبات دو هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی شرکت فولاد اکسین از بازار و با بیان اینکه ۹۰درصد مطالبات ما از هفت نفر می باشد؛ افزود: از طریق مراجع قضایی در حال گرفتن مطالبات هستیم هرچند در چند ماه اخیر با پیگیری های حقوقی ۶۰۰میلیارد ریال از مطالبات وصول نشده را نقد کردیم ولی همچنان اصل طلب ما یک هزار و ۳۶۰ میلیارد ریال از بازار می باشد.

وی گفت: نقد کردن مطالبات حجیم شرکت با توجه به شرایط دشوار بازار بسیار سخت است ولی در نهایت چنانچه موفق به نقد کردن مطالبات نشویم اسامی بدهکاران را رسانه ای خواهیم کرد. 

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین در ادامه نیاز به سرمایه در گردش شرکت را حدود ۷۰۰میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: چنانچه این حجم سرمایه در گردش تامین شود می توانیم رونق واقعی را به شرکت بازگردانیم و به سرعت به سمت سوددهی برویم.

تخصیص سهم ۸۰هزار تنی تولید لوله مقاومapi در پروژه خط لوله نفت گوره – جاسک 

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین در ادامه این نشست خبری به دومین موفقیت اخیر این شرکت در مشارکت در تولید ۸۰هزار تن لوله مقاوم در پروژه خط لوله نفت گوره در استان بوشهر به جاسک در استان هرمزگان اشاره کرد و گفت: این خط یکهزار و ۱۰۰ کیلومتری ۴۰۰هزار تن لوله مخصوص نیاز دارد که سهم این شرکت در پروژه ملی ۲۰درصد معادل ۸۰هزار تن است.

محمودپور با بیان اینکه پروژه خط لوله نفت گوره به جاسک با هدف تسهیل در صادرات نفت و کاهش اتکا به پایانه نفتی خارک در مدت یک سال اجرا خواهد شد افزود: این شرکت آمادگی دارد تعهدات خود در تولید ۲۰درصد نیاز این پروژه به لوله در سال جاری را عملی کند.

وی با اشاره به اهمیت ایمنی در پروژه های نفت و با بیان اینکه وزارت نفت به لحاظ استاندارد ایمنی از شرکت های تولید کننده لوله سخت گیری می کرد افزود: هم اکنون وزارت نفت پذیرفته است که این شرکت توانایی فنی و علمی برای تولید انواع لوله های نفتی مقاوم در برابر خوردگی ( api) را دارد و این می تواند به مشارکت بیشتر این شرکت در پروژه های نفتی منتهی شود. 

وی گفت: این شرکت از لحاظ دانش فنی هیچ مشکلی در تولید محصولات ویژه مطابق با استانداردهای جهانی ندارد و گواه این ادعا این است که پارسال ۲۴هزار تن محصولات این شرکت به خارج صادر شده که ۱۵هزار تن به کشورهای اروپایی به خصوص آلمان بوده است.
 
فولاد اکسین تنها تولیدکننده ورق عریض در ایران و هشتمین واحد در جهان

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین با بیان اینکه این شرکت تنها واحد فولادی تولیدکننده ورق عریض در ایران است افزود: در کل جهان هشت کارخانه ورق های عریض تولید می کنند که فولاد اکسین یکی از آنهاست.

محمودپور با اشاره به اینکه این شرکت قادر است با بهره گیری از توان فنی بالا عریض ترین ورق فولادی را با عرض ۴,۵متر تولید کند افزود: ۴۲درصد محصولات ویژه این شرکت در صنایع دریایی ، کشتی سازی و مخزن سازی کاربرد دارد.

وی با بیان اینکه هشت سال از عمر این واحد فولادساز می گذرد ولی هنوز بازاری را حتی جهت محصولات api در کشورهای حوزه خلیج فارس فتح نکرده است افزود: با تلاش های صورت گرفته به تازگی اجازه داده شده در مناقصه های پروژه های نفتی جنوب عراق شرکت کنیم.

عزم شرکت فولاد اکسین برای احداث واحد فولادسازی

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین با بیان اینکه این شرکت در برنامه طراحی شده قرار بود تولیدکننده نورد و فولادسازی فعالیت کند بیان کرد افزود: تاکنون واحد فولادسازی در این شرکت راه اندازی نشده ولی تلاش می کنیم واحد فولادسازی را با هدف کاهش وابستگی به تولید مواد اولیه راه اندازی کنیم

وی گفت: با راه اندازی واحد فولادسازی قادر خواهیم بود با تولید اِسلِب ، ۸۰درصد صرفه جویی کنیم. ضمن آنکه اشتغال مستقیم مناسبی را فراهم خواهیم کرد. 

۸۰درصد محصولات شرکت برای مصارف ساختمانی است

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین با بیان اینکه هم اکنون ۸۰درصد محصولات شرکت برای مصارف ساختمانی است و این یک ضعف اساسی در بهره وری مناسب و خلق ارزش افزوده است افزود: طبق برنامه ما می بایست هشت درصد محصولات ما برای مصارف ساختمانی باشد که این رقم هم اکنون ۸۰درصد کل محصولات تولیدی ما است.

محمودپور حرکت پرشتاب به سمت تولید محصولات ویژه را در افزایش سوددهی و جلوگیری از زیاندهی موثر بسیار توصیف کرد وافزود: محصولات ساختمانی را بسیاری از شرکت های فولادسازی می توانند تولید کنند ولی این شرکت با تعریف در زنجیره تولید با ارزش افزوده بالا و با هدف تولید نهایی محصولات ویژه طراحی و ساخته شده است.
 
محمودپور تصریح کرد: طبق برنامه طراحی شده و زنجیره تولید ، باید ۵۲درصد محصولات شرکت لوله سازی(api) که مقاوم در برابر خوردگی است باشد ولی هم اکنون چنین نیست. 

وی گفت:فولاد اکسین خوزستان پیش نیاز لوله سازی در نفت است و به عنوان زنجیره ای چیده شده و باید بهره وری خوبی داشته باشد.

محیط زیست و مسئولیت های اجتماعی شرکت فولاد خوزستان

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان گفت: این شرکت جزو صنایع سبز استان محسوب می شود و تاکنون به دلایل مسایل زیست محیطی پرونده ای در دادگاه نداشته است.

محمودپور با بیان اینکه از مجموع ۱۶۰هکتار مساحت این کارخانه ۲۰هکتارآن برای فضای سبز تعریف شده و این حجم هر سال رو به افزایش است بیان کرد: مصرف سوخت شرکت ، گاز طبیعی است که جزو سوخت های پاک محسوب می شود و به لحاظ بهره گیری از فناوری بالا ، از استانداردهای زیست محیطی بالاتر برخوردار هستیم.

وی گفت: این شرکت در زمینه آلودگی آب ، خاک و هوا تاکنون مشکلی نداشته ضمن آنکه دودکش ها به صورت مرتب پایش می شوند و در صورت ایجاد آلودگی بیشتر از استاندارد به صورت آنلاین از مدار خارج می شود.

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین در ادامه از برنامه راه اندازی واحد فولاد سازی این شرکت با شرکت ‘داینالی’ با رعایت کامل مسایل زیست محیطی خبر داد.

محمودپور به مسئولیت های اجتماعی این شرکت در مناطق پیرامونی و فراپیرامونی گفت: در این حوزه ، یکسری کارها به صورت پراکنده انجام شده که کافی نبوده و به خوبی پایش نشده است.

وی ضرورت تدوین این برنامه(مسئولیت های اجتماعی) را مورد تاکید قرار داد و گفت: این برنامه مراحل نهایی را طی می کند.

محمودپور ابراز امیدواری کرد با تدوین و اجرای منسجم و تعریف شده مسئولیت های اجتماعی بتوان از جزیره ای عمل کردن در این خصوص جلوگیری شود و کمک های موثرتری به صورت هدفمند انجام شود.

عصر جنوب را در در تلگرام دنبال کنید… (کلیک کنید)

مطالب پیشنهادی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.