برداشت زغفران از اراضی کشاورزی ایذه آغاز شد

عصر جنوب: مدیر جهاد کشاورزی ایذه گفت: برداشت زعفران از سطح ۱۰ هزار مترمربع از اراضی منطقه دهدز این شهرستان آغاز شده است.

ایرج الماسی اظهار کرد: ‌پیش‌بینی می‌شود از این سطح ۸۰۰ گرم تا یک کیلوگرم زعفران برداشت شود.

وی ادامه داد: ‌کشت زعفران در اراضی ایذه از سال ۹۱ آغاز شد. هر سال دوره کشت این محصول از مهرماه آغاز و برداشت آن در آبان‌ماه انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی ایذه افزود: پیاز زعفران پس از کشت قابلیت ماندگاری تا ۷ سال را دارد؛ یعنی از این پیاز می‌توان چند سال بهره‌برداری کرد. ‌معمولا در سال اول کشت زعفران، محصول کمی برداشت می‌شود اما در سال‌های بعد عملکرد تولید افزایش می‌یابد.

الماسی تصریح کرد: ‌از قابلیت‌های مهم تولید زعفران، نیاز بهآبکم است. از طرفی شرایط اقلیمی اراضی ایذه برای تولید این محصول مساعد است و به همین منظور امکان توسعه آن وجود دارد.

وی در پایان افزود: ‌زعفران تولیدی شهرستان ایذه از کیفیت بالایی بر خوردار است؛ به گونه‌ای که با زعفران‌های تجاری قابلیت رقابت دارد.

مطالب پیشنهادی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.