دیدار جمعی از مردم دزفول با آیت الله هاشمی رفسنجانی + گزارش تصویری

عصر جنوب/ asrejonoob.ir:  رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام مسایل هسته ای را یکی از میادین اختلاف ایران با قدرت های جهانی دانست و گفت: می بینید در شرایطی که به قول رییس جمهوری محترم، سرداران میدان دیپلماسی دولت اعتدال، مشغول تلاش و نبرد در عرصه حل مسایل و جلوگیری از بهانه گیری های خارجی هستند گروهی که منافع سیاسی آنها در وجود مشکلات است، چگونه با تندروی هاو کارشکنی ها، به دیگران توهین می کنند!
آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از قشرهای مختلف مردم دزفول، استان خوزستان و به ویژه این شهرستان را منطقه ای مهم در تاریخ و جغرافیای ایران دانست و گفت: یکی از اهداف صدام و حامیانشان برای شکست انقلاب اشغال استان خوزستان در آغاز جنگ بود.

۱۷۲۵۳۸۳

وی با یادآوری مقاومت های مردم دزفول در طول هشت سال دفاع مقدس گفت: با استناد به یکی از نقشه هایی که از سنگرهای عراقی ها به دست آمده بود عبور از دزفول و رسیدن به مسجد سلیمان یکی از اهداف ارتش بعث بود اما مقاومت خوزستانی ها آنها را ناکام گذاشت و مقاومت مردم دزفول در مقابل موشک ها، این خطه را به عنوان شهر مقاومت در تاریخ ایران جاودان کرد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به اظهارات چند تن از حاضران که نسبت به برخی افراطی گری ها و تنزّل اخلاق در کشور انتقاد داشتند گفت: هر فرد دلسوزی به خاطر اشکالات و مشکلاتی که در نظام اسلامی ایجاد می شود ناراحت است.

آیت الله هاشمی رفسنجانی با ارائه تحلیلی از اوضاع کشور در سال های قبل از پیروزی انقلاب و عواملی که منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شد، به اعتصاب کارگران شرکت نفت و تاثیر آن بر تسریع سقوط رژیم پهلوی اشاره کرد و گفت: خوزستان در ابعاد مختلف یک استان قابل توجه است و مردم آن همچنان برای ایران، عزیز و دوست داشتنی هستند.

وی مقابله با رذیلت های اخلاقی و احیای اخلاق اسلامی را یکی از اهداف مردم برای انقلاب علیه رژیم طاغوت توصیف کرد و گفت: متاسفانه در مقطعی به خاطر میدان گرفتن افراطیون، شاهد افول مکارم اخلاقی و رشد رذیلت ها بودیم.

۱۷۲۵۳۸۹

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز تاسف از رشد بیکاری جوانان در گذشته، ایجاد اشتغال را یک ضرورت حکومتی و اجتماعی دانست و گفت: ایران ظرفیت ایجاد اشتغال برای همه مردم، بخصوص جوانان تحصیلکرده را دارد که نیازمند برنامه ریزی های درست است.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به ابراز تاسف یکی از حاضران به خاطر افزایش پرونده های قضایی در کشور گفت: باید این مساله به عنوان یک بحران اجتماعی مورد توجه قرار گیرد.

وی افزایش نقدینگی را ویروس سلامت اقتصادی و اجتماعی دانست و گفت: در شرایطی که در اوج افزایش درآمدهای کشور می توانستند آن درآمدهای نفتی را در خدمت سازندگی کشور بگیرند، ولی متاسفانه با روی آوردن به واردات اجناس بی کیفیت، باعث تخریب پایه های تولید در کشور شدند.

وی تفاوت رفتار و گفتار بعضی از مسئولان کشور، به خصوص در مسایل اجرایی هشت سال از تاریخ انقلاب اسلامی را باعث تضعیف روحیات دینی و فرهنگی در جامعه دانست و گفت: متاسفانه بعضی ها با حمایت های خود جریانی را روی کار آورده بودند که به طور علنی می گفتند در عصر ظهور هستیم و به بهانه آمادگی برای ظهور به راه های انحرافی دیگری پرداختند.

وی افزایش اسلام هراسی، شیعه گریزی و ایران ستیزی را نتیجه آن سیاست ها در طول سال های گذشته دانست و گفت: در حالی که می توانستیم با استفاده از تجربه سیاست خارجی تنش زدایی پس از جنگ، از دشمنی ها کم کنیم و در تعامل با دنیا به تقویت زیرساخت ها بپردازیم.

۱۷۲۵۳۹۰

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، انتخاب دکتر روحانی را نشانه علاقه مردم کشور به اعتدال دانست و گفت: می توانیم با این ظرفیت ها، کشور را در مسیر برخورداری از امکانات قرار دهیم که حق مردم ایران برخورداری از یک زندگی بهتر است.

آیت الله هاشمی رفسنجانی برای حل مشکل بیکاری توجه به اختراعات و ابتکارات جوانان را یکی از راه ها دانست و گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی با طرح شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری، برنامه داریم تا بین صنعت و دانشگاه رابطه کاری ایجاد نماییم.

وی «من لا معاش له لا معاد له» را یک تحلیل روشن از پیامبر (ص) برای جامعه دانست و گفت: بی دلیل نیست که می گویند وقتی فقر به سوی کشوری راه افتاد، کفر می گوید تو تنها نرو که من و تو باید با هم برویم.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، سعادت دنیوی را عامل سعادت اخروی مردم دانست و گفت: روحیه دینی در وجود مردم و به ویژه جوانان ما هست و نباید بگذاریم دشمنان انقلاب با دروغ های سیاسی، بین مردم و نظام جدایی بیندازند که حضور مردم باعث پیروزی های مشعشع در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی شده است و هنوز هم مردم، محکم ترین عامل تقویت نظام هستند.

وی به شرایط بحرانی و کشت و کشتار هر روزه در کشورهای منطقه به خصوص یمن، سوریه، عراق، مصر، لبنان، فلسطین، بحرین، افغانستان و پاکستان اشاره و تصریح کرد: در این موقعیت مسئولیت بزرگی به گردن ماست که باید ضمن حفظ اقتدار و امنیت کشور، از راه برادری و برابری بر اوضاع منطقه تاثیر بگذاریم.

۱۷۲۵۳۸۶

در ابتدای این مراسم آقایان محمدعلی صبور (یکی از سرداران جنگ و برادر دو شهید)، سرافراز (یکی از فعالان سیاسی دزفول)، ناصر سراج (رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول)و شهریاری (از فعالان فرهنگی دزفول) ضمن ارائه گزارشی از وضعیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کشور، استان خوزستان و شهرستان دزفول، به بیان دیدگاه های خویش در خصوص حل مسایل مشکلات سیاسی و اقتصادی پرداختند.

همچنین آقای حبیب پور یکی از شعرای دزفولی شعری در وصف امام خمینی(ره) و مقاومت مردم دزفول قرائت کرد.

همچنین در انتقاد مسئولان دزفولی از شرایط زمانه به مظلومیت دولت اشاره شد که بی محابا مورد حمله آزادانه افراطیونی قرار می گیرد که در حاشیه امن قرار دارند.

یکی از حاضران نیز گفت: برای مردم جای تعجب است که پشت تندروها به کجا بند است که حتی به حرف های رهبری نیز توجه نمی کنند!؟

یکی دیگر از حاضران تشکیل سالانه شش میلیون پرونده قضایی و طلاق ۲۰ درصد ازدواج ها را نشانه رشد ناهنجاری ها دانست و گفت: اگر برای هر پرونده دو نفر درگیر باشند جای تاسف است که ۱۲ میلیون نفر به دلایل متعدد با هم درگیر باشند و اگر برای هر طلاقی حداقل پنج نفر درگیر باشند، حساب کنید که چه حالتی در رفت و آمدهای خانواده ها ایجاد شده است.

مطالب پیشنهادی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.