هاشمی: نگذاریم افراد حسود و نادان این کانون را تضعیف کنند/ بیت امام میتواند محور امید مردم باشد
|
هاشمی به تلاش های حاج آقا مصطفی و حاج احمدآقا در کنار مبارزات انقلابی امام خمینی (ره) و همچنین در حفظ بیت امام و انقلاب اشاره کرد و گفت: حاج احمدآقا بیت امام را بهترین شکل اداره کردند و نگذاشتند افراد ناباب سوء استفاده کنند و چند سالی که بعد از رحلت امام اداره بیت به عهده حاج احمدآقا بود در بین بیوت دیگر نمونه بود چرا که دوستان واقعی امام را حفظ کردند و به آنها که قصد چاپلوسی داشتند راه ندادند.
وی با اشاره به اینکه دختران امام خمینی (ره) نیز در مجموعه بیت امام خمینی (ره) حضور دارند و راه امام را فراموش نکردهاند، خاطر نشان کرد: آثار امام(ره) امروز سرمایه بزرگی هستند و بیت امام کانون خوبی در کشور ماست که مردم آن را می شناسند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به شخصیت حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن آقای خمینی اشاره کرد و او را روحانی نمونه و باهوش دانست و تصریح کرد: حاج سید حسن آقا در کنار یاسر آقا و علیآقا که برادرانشان هستند در زمینه حفظ آثار امام خمینی (ره) به خوبی تلاش میکنند و اگر بعضی خشکهمقدسها یا دلواپسها گاهی اذیت هایی میکنند همانهایی هستند که قبلا هم امام را اذیت می کردند اما همه به خوبی می دانیم که جامعه این خانواده را قبول دارند.
هاشمی رفسنجانی با تاکید بر اینکه انقلاب احتیاج به راهی دارد که امام(ره) آن را باز کرد، افزود: اگر راه امام منحرف شود خطرات بسیاری ایجاد خواهد شد و گرچه امروز اسناد صوتی و تصویری بسیاری از امام خمینی (ره) داریم اما باید در جلوگیری از تحریف آنها کوشا باشیم.
وی با بیان اینکه مجموعه خانواده امام خمینی (ره) به گردن اسلام و ایران حق دارند، تصریح کرد: بخاطر دارم روزی که امام(ره) فوت کردند به خاطر شرایط ویژه کشور و جلوگیری از دست درازی عراق و صدام تصمیم گرفته شد که رسماً درگذشت ایشان اعلام نشود و بیت ایشان علیرغم داغدار بودن به خوبی این مسئله را درک کردند تا فردای آن روز در جلسه خبرگان برای تعیین رهبری تصمیمگیری میشد. آقای روحانی به جلسه آمدند و خبرهایی از حضور ارتش عراق در چند نقطه را اعلام کردند پس در همان جلسه تصمیمگیری شد و خوب هم تمام شد یعنی همانطور که امام خمینی (ره) می خواستند، تمام شد.
وی در ادامه به شخصیت خانم خدیجه ثقفی و دغدغه ایشان برای انقلاب اشاره کرد و گفت: در سال ۸۸ راضی نبودم که به رقابت های انتخاباتی وارد شوم اما خانم ثقفی من را خواستند و فرمودند امام(رهع) این انقلاب را به دست شما و دوستانتان سپردهاند، آیا می دانید اینها چه کسانی هستند و با انقلاب چه خواهند کرد و با این حرفشان تکان خوردم و اشک به چشمم آمد و قبول کردم.
وی اضافه کرد: خانم خدیجه ثقفی تا لحظه آخر مراقب امام(ره) بودند و علیرغم اینکه فرسوده شده بودند اما روحیه سالم و بدون تملق و چاپلوسی و بدور از تظاهر به زهد داشتند چرا که وقتی از او می پرسیدند که آیا امام خمینی (ره)، امام زمان(عج) را می دیدند ایشان این حرف ها را شایعه می خواندند و نمی پذیرفتند و حتی در مورد ریاضت های امام خمینی (ره) آنچه را که واقعیت داشت به زبان می آوردند.
هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه خانم خدیجه ثقفی فردی پارسا ، صبور،عالم و تحصیل کرده بودند، گفت: امروز که روز زن نامگذاری شده است خوب است که به رفتار امام(ره) با همسرشان اشاره کنیم که نشان می داد که چه احترامی برای زن قائل هستند.
وی در ادامه به حساسیت و تعصب امام خمینی (ره) نسبت به همسرشان اشاره کرد و افزود:امام خمینی (ره) در مورد شنیدن صدای همسرشان از سوی غریبه ها حساس بودند اما بعدها دیدیم که دخترشان در حضورشان در جلسات سخنرانی میکنند چرا که متناسب با شرایط زمانی نسبت به شنیدن صدای همسرشان حساس بودند اما زمان دیگری پای سخنرانی دخترشان می نشستند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به جمله امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه مردان بزرگ از دامن زنان ها به معراج می روند اشاره کرد و گفت: امروز شاهد حضور بسیار فعال زنان در جامعه و دانشگاه ها هستیم که کار بزرگی است و معتقدم زنان باید با سواد و اطلاعات و شخصیتی که دارند نقش لازم خود را در جامعه ایفا کنند.
هاشمی رفسنجانی در ادامه به فعالیتهای مبارزاتی امام خمینی (ره) و کارهای ریشهای ایشان در تحقق انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: امام خمینی (ره) اسلام را از خطر استبداد و استعمار نجات داد و حضور مردم را تضمین کرد. این علل و عوامل هر جا در هر جامعهای باشد آن جامعه شکست نمی خورد و در تاریخ می ماند و رشد میکند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه امروز باید در جامعه مراقبت کنیم و نسبت به تحقق اصول و فروع دین حساسیت های لازم را داشته باشیم، گفت: البته که توجه به فروع دین جزو واجبات است و حجاب زنان و نوع پوششان در جامعه دارای اهمیت است اما نباید بقیه مسائل از جمله ظلمها، زندانهای بیجا، سرکوب ها و حقوق ضایع شده مردم را فراموش کنیم.
وی تاکید کرد: رهبری با صراحت موقع رای دادن در انتخابات گفتند رای مردم حق الناس است یعنی هر آدمی حقی بر گردن کسی داشته باشد، این حق ساقط نمی شود و خداوند آن را نمی بخشد چون خدا عادل است البته این حرف مقام معظم رهبری سیاسی نیست و موضوعی اجتهادی است پس چطور میشود به خود حق بدهیم آن چیزی که مردم نمی خواهند بر مردم مسلط کنیم و آن چیزی که میخواهند، نگذاریم.چون این حق الناس بزرگترین ظلم منکری است که می تواند در جامعه پیدا شود و باید تلاش کنیم سطح فکر جامعه را بالا ببریم با توجه به اینکه اگر فروع دین از بین برود اصول دین هم ازبین خواهد رفت اما توجه به فروع دین نباید به قیمت فراموش کردن اصول دین باشد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اهمیت برگزاری مراسم بزرگداشت خانم خدیجه ثقفی که به عنوان بانوی انقلاب شهرت یافتهاند، گفت: این اجلاس بسیار مهم و تاریخی است و انتظارم این بود که صدا و سیما این اجلاس را مستقیم در اختیار مردم میگذاشت البته من اطلاع ندارم این کار را کرده است یا خیر.
وی همچنین به بزرگداشت روز زن اشاره کرد و گفت: در تاریخ بعد از انقلاب انحرافاتی پیش آمد و متاسفانه نتوانستیم زن را در مقام واقعی خود قرار دهیم و وظیفه همه ماست که نصف جامعه را که هنوز مظلوم هستند، به مقام خود برسانیم.
وی در ادامه به تفاوت انقلاب مشروطه و انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و آن را مردمی بودن انقلاب اسلامی دانست و توضیح داد: نباید مشروطه را کوچک بشماریم چرا که کار بسیار بزرگی بود اما متکی به خواص و علماء و سران اصناف و عشایر می شد و توده مردم از ماجرا بی خبر بودند در حالی که با توجهات امام خمینی (ره) انقلاب اسلامی ریشه مردمی داشت.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه انقلابی که ریشه در توده مردم نداشته باشد و مردم خود را صاحب آن انقلاب ندانند، بیمعناست، تصریح کرد: به همین دلیل شاهد بودیم که انقلاب مشروطه تبدیل به دیکتاتوری بیسابقهای شد که حملات شدید به روحانیت را شروع کرد و روحانیت را به عنوان پدیده نحس معرفی کرد.
وی افزود: امام خمینی (ره) با هوش و نبوغ بالای خود مطالب را میدیدند و در انقلاب اسلامی و در مبارزات خود به نکات دقیقی توجه میکردند و در تمام این مسیر همسر ایشان در کنارشان حضور داشت در حالی که همسر امام خمینی (ره) دختر نازپرورده ای بودند اما پذیرفتند که در کنار امام خمینی (ره) در شرایط سخت زندگی کنند و باعث نشاط و امید به زندگی امام خمینی (ره) می شدند.
هاشمی همچنین با بیان اینکه به گفته امام خمینی (ره) استبداد و استعمار دو لبه قیچی است که حقوق و منافع مردم را از بین می برد خاطر نشان کرد: استبداد نمی گذارد استعداد ملت ها رشد یابد و به ثمر بنشیند و در واقع عامل بدبختی مردم و جامعه است یعنی ملتی که بترسد و برای بهبود زندگی خود تملق بگوید هیچ وقت نمیتواند به جایی برسد و گرچه تصور میکند که پله ها را بالا می رود اما از درون در حال تنزل است.
هاشمی تصریح کرد: استعمار نیز نمی گذارد ملت آزاد باشد و در واقع استعمار است که ملت ها را دچار استبداد میکند و در واقع خداوند به امام خمینی (ره) این توفیق را داد که با آگاهی دادن مردم را وارد مبارزه کند و استبداد و استعمار را از کشور بیرون براند و مردم را به صحنه آورد.